Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'report'@'localhost' (using password: YES) in /home/moito/public_html/reportbg/ado/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 358
Report.bg
   
Изданието
Report.BG Business Information 2012/2013

Изданието Report.BG Business Information 2012/2013 съдържа 2 части.

В първата си част ще намерите Водещите 5 000 фирми в България със следната контактна информация:

ИМЕ НА ФИРМАТА
Предмет на дейност на фирмата.
Адрес за кореспонденция – град, ул./бул. и т.н.
Телефон за връзка
Факс
Е-мейл - @
Уеб сайт – www

Всички фирми са разпределени в 22 основни икономически сектора и съответно в подсектори. Можете да видите съдържанието на фирмите, включени в изданието тук ».

Данните за кореспонденция на фирмите са актуални към датата на отпечатване на изданието. Проверени са от собствения ни Call Center.

Във втората си част, изданието съдържа информация за всички Европейски проекти и програма, по които може да се кандидатства към 2012/2013 година. Можете да намерите съдържанието на проектите тук ».

За да предизвикаме Вашия интерес, сме направили и кратък доклад на Водещите 5 000 фирми, включени в изданието. За да научите кои са най-големите инвеститори в България, можете да посетите следния линк ».

Изданието можете да получите на цена от 60 лв. с ДДС, в комплект с компакт диск, като Ви се издава фактура с касова бележка. Получавате напълно безплатна доставка в рамките на 2 работни дни.

Тъй като нашите рекламодатели са важни за нас, Ви предлагаме да им отделите внимание тук ».

Пожелаваме Ви успех във всяко бизнес начинание!

Екипът на Рипорт БГ АД.

Поръчка на изданието
Report.BG Business Information
2012/2013 »

 
© | | |